Farik Salleh @MediaKota kini menghadirkan produk unggulannya yang berkualiti dan eksklusif dengan harga yang kompetitif. MUG Eksklusif ini adalah salah satu produk keluaran kami yang bersesuaian sebagai souvenir atau koleksi untuk majlis keraian dan majlis rasmi.

Dibuat dengan material bahan berkualiti baik dengan design-design yang terkini dan moden.

Jadi tunggu apalagi, segera buat tempahan dan miliki produk souvenir yang berkualiti dari kami yang pastinya ada gaya dan kelasnya tersendiri.

CARA TEMPAHAN
1. Hantarkan foto terbaik atau logo ke alamat email kami : mediakota2@gmail.com atau melalui aplikasi whatsApp 013-7079525.
2. Buat bayaran secara on-line (nombor akaun akan diberikan kemudian). Harga RM55 seunit untuk MUG biasa dan RM85 untuk Magic MUG. (Harga termasuk wang pos seluruh semenanjung, Sabah & Sarawak)
3. Hantar resit pembayaran ke email atau whatsApp kami sebagai bukti bayaran.
4. Produk (MUG) akan siap dan dihantar dalam masa 14 hari bekerja bergantung pada jumlah kuantiti MUG yang ditempah.
5. Sebarang pertanyaan hubungi Farik Salleh di talian 013-7079525 atau email mediakota2@gmail.com

2015103009322885496. Anda juga boleh membuat tempahan di laman membeli-belah secara online di http://www.11street.my atau KLIK link My Store

 

 

 

thank_you_for_your_support_cursive

Di bawah ini ialah contoh-contoh MUG yang kami pernah hasilkan. Ada MUG untuk majlis perkahwinan, malis rasmi (event), dan juga MUG untuk suka-suka. Mug suka-suka ni biasanya pelanggan order untuk koleksi peribadi atau dihadiahkan kepada orang tersayang.

 

 

20171015_124646

sample 1

sample 1

Sample : MUG print with Ink Smudge Effect

sample 1a

Sample : MUG print with Photo Manipulation

LAIN-LAIN : Logo, Foto Perkahwinan  Foto Keluarga

Advertisements